Back to top

Turistabusz szolgáltatás

A Trianon Múzeum újabb beszerzéssel büszkélkedhet: ősz óta tulajdonába került egy modern, minden igényt és kényelmet kielégítő kisbusz. A buszra elsődlegesen a Várpalota - Királyszállás távolság áthidalása miatt volt szükség. A Királyszálláson létrehozott Nagy-Magyarország Park szerves részét képezi a múzeum életének - létének, ebből adódóan szükségszerű feladat volt az ide látogató csoportok utaztatásának megoldása.

A Trianon Múzeum kisbusza természetesen a nagyközönség számára is hozzáférhető, bérelhető. A múzeum egyedi igények alapján, személyre szabottan vállalja cégek, intézmények, turistacsoportok, magánszemélyek különjáratainak szervezését, lebonyolítását belföldön és külföldön egyaránt - legyen szó csapatépítésről, céges rendezvényről, városnézésről, repülőtéri transzferről, iskolai kirándulásról.

Az Iveco Daily típusú klimatizált, 21 személyes kisbuszunk kiválóan megfelel kisebb csoportok nagy távolságú utaztatáshoz. A multimédiás rendszerrel felszerelt autóbusz különleges szolgáltatásai nem csupán élménygazdaggá teszik az utazást, hisz az igénybe vehető tematikus filmes-zenei programok az ismeretek bővítésére, tudásszomjunk csillapítására is kiváló lehetőséget nyújtanak. Autóbuszvezetőnk tapasztalt, udvarias, szakmailag jól képzett, amely elengedhetetlen egy utazás sikerességéhez!

Részletek és bővebb felvilágosítás: a Trianon Múzeum elérhetőségein: 0688/372-721, trianonmuzem@trianonmuzeum.hu.